Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk felhívni a figyelmét egy olyan, országosan elérhetõ, uniós és hazai forrásokból mûködõ programra, amelynek keretében fiatalok jelentõs szakmai éspénzügyi támogatást kapnak vállalkozásuk elindításhoz.
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány az uniós és hazai forrásokból finanszírozott Segítünk indítani! programokkal az elmúlt öt évben több száz fiatalnak segített vállalkozóvá válni képzéssel, üzleti tervezési tanácsadással, támogató mentorálással és az indulótõkét biztosító 3 millió Ft támogatás elérhetõvé tételével. Tekintse meg az errõl szóló rövid videót!Most újra elérhetõ az MVA által menedzselt program az Észak-magyarországi és a Nyugat-dunántúli régióban!

Még vannak helyek a tavasszal induló képzésekre, amellyel mindaz elsajátítható, ami egy vállalkozás sikeres mûködtetéséhez szükséges. Olyan képzést és szolgáltatásokat kaphatnak a fiatalok, amelyekért más, fejlõdni szándékozó üzletemberek súlyos százezreket fizetnek. Csak az illetõ elkötelezettségére és jó vállalkozási ötletre van szükség.
A programról további információ a www.segitunkinditani.hu oldalon található.

Segít indítani?Ha van a környezetében vállalkozni vágyó, 30 éven aluli fiatal, aki jelenleg nem dolgozik és nappali tagozaton sem tanul, kérjük, tájékoztassa a lehetõségrõl! 
Köszönettel:
Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

A programok videói itt megtekinthetõek
Észak-magyarországi régió
Nyugat-dunántúli régió